Certifikát FSC

Certifikát FSC

Proč jsme zvolili certifikaci FSC pro naše produkty? 

Organizace FSC se zaměřuje na podporu udržitelného, sociálně přínosného a ekonomicky životaschopného hospodaření s lesy po celém světě. Jejich hodnoty jsou v souladu s naším závazkem k ochraně životního prostředí, a proto jsme se rozhodli získat certifikaci FSC pro naše výrobky. 

V Dinu jsme si vědomi významu udržitelnosti a péče o životní prostředí. Proto jsme se rozhodli posílit naše úsilí právě v ochraně lesů a podpořit environmentálně odpovědné hospodaření s nimi získáním certifikace od organizace Forest Stewardship Council (FSC). O využití FSC certifikátů na naše produkty jsme požádali v prosinci roku 2022 a v květnu 2023 jsme obdrželi povolení k uvádění FSC certifikátu na našich výrobcích. 

Kvalita, která se odráží ve všech našich produktech 

Zákazníci se mohou spolehnout, že produkty s certifikací FSC splňují nejvyšší standardy udržitelnosti a ochrany životního prostředí. Logo FSC na našich produktech znamená, že veškeré papírové součásti splňují požadavky FSC materiálů, což znamená, že všechny papírové součásti výrobku splňují požadavky FSC materiálů. Např. u puzzle – obal a puzzle, u her herní plány, krabice, kartonová výbava. 

Zákazníci se nejčastěji budou setkávat s logem: 

FSC_C111164_New_MIX_Paper_Portrait_GreenOnWhite_bez_webu.jpg

FSC smíšený (FSC Mix) materiál obsahuje směs FSC certifikovaného materiálu, materiálu z kontrolovaných zdrojů a/nebo recyklovaného materiálu. Dodává se s procentuálním nebo kreditním prohlášením. 

Důkladná certifikace a označení 

Požádali jsme o využití FSC certifikátu v prosinci 2022 a po splnění všech požadavků jsme v květnu 2023 obdrželi povolení. Každý krok výrobního procesu musí být důkladně označen a dokumentován, aby bylo zajištěno dodržování FSC standardů. 

Platnost certifikátu a dlouhodobý závazek 

V Dinu jsme nejen hrdí na naši angažovanost v ochraně životního prostředí, ale také se aktivně snažíme neustále posilovat naše úsilí o udržitelnost a odpovědné podnikání. Díky certifikaci FSC máme možnost podpořit environmentálně šetrné hospodaření s lesy a zajištění udržitelnosti v naší výrobě. 

S důvěrou tak můžete využívat naše produkty, které jsou nejen zábavné, ale také ohleduplné k naší planetě. Chceme, aby naše výrobky nejen potěšily každého hráče, ale zároveň přispěly k ochraně životního prostředí. 

Navíc jsme začali balit naše puzzle do plastových pytlíků vyrobených z recyklovaného materiálu. Tímto krokem se snažíme minimalizovat naši stopu uhlíku a snižovat množství odpadu. Vaše podpora nám umožňuje pokračovat v naší snaze o udržitelnost a ochranu životního prostředí. Děkujeme, že jste součástí naší cesty k lepší budoucnosti pro naši planetu. 

České hry a kvalitní hračky Dino Toys
Jsme česká rodinná firma. Naše práce je naším posláním. Tvoříme a rozvíjíme svět fantazie již 30 let.
Návody her online
Garantovaná záruka kvality
Doprava zdarma od 699 Kč
Hry od českého výrobce